Over ons

Sofie en Ida hebben elkaar ontmoet gedurende hun stageperiode aan de balie te Dendermonde. In 2000, pril na de stage, hebben zij ervoor gekozen samen een volledig zelfstandige koers te varen door een kantoor op te richten. Zij kunnen al terugkijken op meer dan 20 jaar interessant gevulde samenwerking. Zij hebben elkaar professioneel en als mens tout court, kunnen versterken. Het cliëntenbestand is divers, de aan te pakken kwesties evenzeer. Er is veel ervaring; er blijven veel uitdagingen.


Professioneel, gedreven, gezellig, ervaren, nieuwsgierig en meer.

stella

Stella, de cane corso kantoorhond, heeft het evenzeer naar haar zin.

Ons team

Ida_De_Bruyn

Ida DE BRUYN

Advocaat - Collaboratieve advocaat - Bemiddelaar

Zij is opgeleid aan de UGent als jurist, werkzaam als advocaat aan de balie te Dendermonde sinds 1996, sinds 2010 tevens actief als advocaat-bemiddelaar en zij behoort tot de eerste lichting erkend collaboratieve advocaten in Vlaanderen.

De dagelijkse praktijk wordt gevoed met permanente bijscholing en een waaier aan interesses.


Naast procedure voor de Rechtbank praktiseert Ida in het bijzonder EDR (Early Dispute Resolution) en ADR (Alternative Dispute Resolution). Kortom: aangepaste geschillen oplossing.


Sofie over Ida: "Efficiënt belangengericht overleg, gedegen juridische kennis, gepaste soft skills en een open mind, kunnen het verschil maken, zoals meermaals is gebleken".


Naast advocaat is Ida ook bemiddelaar bij D-BRidge.

Sofie_Van_Hee

Sofie VAN HEE

Advocaat - Collaboratieve advocaat

Certificaat 'Bijzondere opleiding jeugdrecht' - Getuigschrift 'Cassatie in strafzaken - Getuigschrift Supralat-Salduz opleiding

Sofie volgde haar rechtenstudies aan de Universiteit van Antwerpen en behaalde haar licentiaatsdiploma in juni 1995. Sindsdien is zij advocate aan de balie te Dendermonde. Zij startte haar praktijk in Waasmunster, tot zij in 2000 samen met Ida De Bruyn kantoor oprichtte te Hamme.


Zij is in het bijzonder zeer gedreven actief in het strafrecht en verkeersrecht, verleent Salduz bijstand bij verhoor.


Sofie is ook jeugdadvocaat, advocaat in Cassatie in strafzaken en erkend collaboratieve advocaat.

“Geëngageerd – actief in het verenigingsleven – sterk analytisch vermogen en een grote pragmatiek, kenmerken haar en zijn haar troeven”, aldus Ida.

© 2024 Advocatenkantoor De Bruyn-Van Hee